LIDMAATSCHAP TENNIS & TENNISLES

Bij TOPZ beschikken we over 12 tennisbanen voorzien van kunstgras waarop we vrijwel het hele jaar in de buitenlucht kunnen spelen. Er kan worden vrijgespeeld tussen 08:00 en 23:00. 
 
Je kunt op elk moment gedurende het jaar lid worden, de contributie wordt dan berekend vanaf de maand waarin je lid wordt. Het lidmaatschap en contributie loopt per kalenderjaar van 1 januari t/m 31 december. Betaling van de contributie geschiedt jaarlijks per automatische incasso. 
 
CONTRIBUTIE
 
  Jeugd incl. 40 tennislessen
 Tot en met 6 jaar (Ukkepukken) € 65,00
  7 tot en met 11 jaar € 125,00
 12 tot en met 17 jaar € 185,00
 18 tot en met 21 jaar € 221,00
 
   Jeugd excl. tennisles
  7 tot en met 11 jaar € 80,00
 12 tot en met 17 jaar € 140,00
 
Inschrijfgeld jeugdlid eenmalig € 10,00
Indeling in leeftijdscategorie geschiedt op basis van de peildatum
 
   Senioren 18+
 vanaf 18 jaar 170,00
 
 Inschrijfgeld nieuw seniorlid eenmalig € 25,00
 
Peildatum jeugdleden
 
De peildatum is 1 januari. Deze datum geeft aan in welke leeftijdscategorie het kind valt wanneer het een bepaalde leeftijd krijgt in het huidige jaar. 
Voorbeeld: als een jeugdlid in de loop van 2023 (1 januari - 31 december) 7 jaar wordt, valt het jeugdlid in de categorie 7 tot en met 11 jaar.
 
 
 
 
Ook geïnteresseerd in padel? Je vindt hier meer informatie. 
 
TENNISLES
 
De vereniging beschikt over vier trainers voor het geven van jeugd- en seniorlessen, te weten: Jos van der Beek, Milco Boon, Matteo Fausto en Alexander Nonnekes.
 
Proefles

Wanneer tennis een nieuwe sport voor je is, en je nog niet weet of het wel de juiste keuze zal zijn om lid van een tennisvereniging te worden, is er de mogelijkheid tot het nemen van een proefles voor zowel jeugd als senioren. Bevalt de proefles en ben je net zo 'om' als al onze andere leden, meld je dan hier aan voor een lidmaatschap. 

Senioren

Trainingen voor senioren worden in overleg met de trainer ingepland. De trainer informeert je vooraf over de beschikbaarheid en kosten. Betaling van de trainingsbijdrage geschiedt direct aan de trainer. In het algemeen zal dit een trainingsblok van 10 lessen zijn waarvoor je een factuur ontvangt van de trainer.  De kosten zijn € 45,- per les van 50 minuten. 

Jeugd

Er worden per jaar 40 jeugdtennislessen gegeven, voor ukkepukken is dat 1 keer per week een half uur, voor de overige jeugdleden is dat een uur.

  • De groepsgrootte zal ca. 8 kinderen per lesuur zijn, voor ukkepukken kan dat meer zijn.
  • Als de kinderen meer dan een keer per week in een groepje van acht kinderen willen trainen, of als kinderen in een groep van vier willen trainen moet dat voor wat betreft de kosten worden gedaan in overleg met de trainers. Dit geldt voor kinderen vanaf 7 jaar.
  • Tijdens de schoolvakanties worden geen lessen gegeven.

Voor informatie over tennisles of een proefles senioren kun je contact opnemen met onze hoofdtrainer Jos van der Beek op telefoonnummer 0622775324*.

Voor informatie over tennisles of een proefles junioren kun je contact opnemen met onze jeugdtrainer Milco Boon op telefoonnummer 0626436186*.

*Krijg je Jos of Milco niet te pakken dan geven zij les en zouden dan graag een (whats app) bericht van je ontvangen o.v.v. je naam en vraag. 

 

BEËINDIGEN LIDMAATSCHAP

Voor het afmelden als lid van TOPZ kun je een e-mail sturen naar [email protected]
 
Let op! Het lidmaatschap en contributie loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december).

Uw afmelding dient vóór 1 december binnen te zijn bij de ledenadministratie. Na deze datum committeer je je aan een lidmaatschap voor het volgende jaar en daarbij behorende contributie.