LIDMAATSCHAP PADEL & PADELLES

Bij TOPZ beschikken we over 4 buitenbanen voor padel voorzien van kunstgras waarop we vrijwel het hele jaar in de open lucht kunnen spelen. Er kan worden vrijgespeeld tussen 08:00 en 23:00. 

Door de enorme populariteit van padel hanteren wij momenteel een wachtlijst voor padellidmaatschappen. Lees verderop meer. 

Je kunt op elk moment gedurende het jaar lid worden, de contributie wordt dan berekend vanaf de maand waarin je lid wordt. Het lidmaatschap en contributie loopt per kalenderjaar van 1 januari t/m 31 december. Betaling van de contributie geschiedt jaarlijks per automatische incasso.

Voor de jeugdleden geldt een peildatum van 1 januari. Deze datum geeft aan in welke leeftijdscategorie het kind valt wanneer het een bepaalde leeftijd krijgt in het huidige jaar. 

Voorbeeld: als een jeugdlid in de loop van 2023 (1 januari - 31 december) 12 jaar wordt, valt het jeugdlid in de categorie 12 tot en met 17 jaar.
 

CONTRIBUTIE

  Combi lidmaatschap Tennis en Padel
Jeugd 12 t/m 17 jaar € 255,- incl. tennisles, excl. padelles
Senioren 18 t/m 21 jaar € 306,- incl. tennisles, excl. padelles
Senioren 18+ € 255,- excl. tennis- en padelles

 

  Lidmaatschap Padel
Jeugd 12 t/m 17 jaar € 140,- excl. padelles
Senioren 18+ € 170,- excl. padelles

 

Je tennislidmaatschap aanpassen

Ben je al lid van TOPZ en wil je je lidmaatschap aanvullen met een padellidmaatschap? Dan kun je je opnieuw aanmelden via het inschrijfformulier op de website. Je lidmaatschapsaanvraag voor padel zal dan op de wachtlijst geplaatst worden en samengevoegd worden wanneer je aan de beurt bent.

Wanneer je je lidmaatschap tennis wil omzetten naar een padellidmaatschap kun je je lidmaatschap tennis opzeggen bij de ledenadministratie en een nieuwe inschrijving doen voor een padellidmaatschap via het inschrijfformulier

Wachtlijst

Om alle padelleden voldoende te kunnen laten spelen hanteren we een bepaald aantal lidmaatschappen per padelbaan. Omdat het maximum aan lidmaatschappen bereikt is hebben we een ledenstop moeten invoeren en voegen we je inschrijving toe aan een wachtlijst. Je wordt hier per mail van op de hoogte gebracht. We hanteren hierbij het principe: first in - first out waarbij we werken op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen. 

Kies je voor een combi lidmaatschap tennis en padel, maar wil je wel al tennissen? Stuur dan nogmaals een inschrijving in via het inschrijfformulier op de website en kies alleen een tennislidmaatschap. Zo behoud je je plaats op de wachtlijst voor padel en zullen we je inschrijvingen combineren wanneer je aan de beurt bent. 

Wanneer er weer ruimte is om padellidmaatschappen aan te nemen zullen we je per mail op de hoogte brengen en je vragen of je alsnog lid wilt worden. Je hebt een week de tijd om te reageren. Na deze week vervalt het je inschrijving, zul je van de wachtlijst worden verwijderd en zal de volgende op de wachtlijst benaderd worden.

We doen geen uitspraken over de positie die je hebt op de wachtlijst. 

Tip: voeg het e-mailadres van de ledenadministratie ([email protected]) toe aan je lijst met veilige adressen. 

Wil je je inschrijving van de wachtlijst verwijderen, stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie.  

 

Naar het inschrijfformulier

 

Padelles

Er wordt padelles gegeven op maandag-, dinsdag en donderdagavond. Ze worden gegeven door Arnaud van Dijk en Frank Neering.

Arnaud komt uit de badminstonsport waar hij jarenlang op hoog niveau heeft gespeeld en is vanaf zijn 16e sporttrainer. Sinds 2019 is hij aangestoken door het padelvirus en is inmiddels ook actief als KNLTB padel trainer.

Frank is werkzaam bij de KNLTB als programmamanager Padel, is secretaris van een tennis & padelvereniging en is sinds 2018 volledig voor padel gegaan en ook KNLTB gecertificeerd padeltrainer. 

De lessen worden gegeven in 10 blokken van elk 60 minuten gegeven met een maximale groepsgrootte van 4 personen. De kosten zijn €50,- per les en kunnen worden ingeboekt bij Arnaud, tel: 0629525527 of Frank, tel: 0610249595 door ze een appje te sturen o.v.v. je naam en bondsnummer.  Betaling van de padellessen geschiedt direct aan de trainer.

Alleen padelleden van TOPZ kunnen deelnemen aan de lessen.