Commissies

Competitie

De voornaamste taak van de Competitie Commissie is:

- Organiseren en begeleiden van de officiele KNLTB  competitie voor de senioren en junioren in het voorjaar en in de winter.
- Opstellen en ontvangen van de inschrijfformulieren
- Senioren teams samenstellen en jeugdteams samenstellen in overleg met jeugdcommissie en trainers.
- Aanmelden van alle teams, in de juiste speelsterkte volgorde.
- Zodra de wedstrijdindelingen bekend zijn bij de KNLTB, dan alle baanindelingen en starttijden bepalen en die vervolgens op internet inbrengen.
- Na ieder competitie speelronde controleren of alle aanvoerders hun uitslagen tijdig verwerkt hebben.

emailadres: [email protected]

Jeugdcommissie

Wij zijn een vereniging met een actieve jeugdafdeling. Plezier, sportiviteit, training en speeltechniek staan hoog in het vaandel. De jeugdcommissie zorgt samen met de trainers en met jullie voor sportieve prestaties. Het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten, is er de (regionale) competitie en zijn er de clubkampioenschappen. Genoeg te doen voor een sportief iemand zoals jij!
Wil je een keer komen kijken, een proefles nemen, of zou je wat aanvullende informatie willen, dan kun je contact opnemen met een van onze trainers, Jos van der Beek, tel.nr. 06-22775324. Of met de jeugdcommissie, [email protected]

• 40 tennislessen: 1 keer per week 1 uur les, behalve in de reguliere schoolvakanties.
• Jeugdevenementen
 
Jeugdactiviteiten

Wij organiseren het hele jaar door toernooitjes, die open staan voor iedereen. Soms zijn er voor een bepaalde categorie jeugd aparte toernooien. De toernooien lopen uiteen van de jeugdclubkampioenschappen tot het invitatietoernooi, barbecue toernooi tot bowlen in de kerstvakantie. De commissie heeft de activiteiten, die worden aangekondigd door middel van een nieuwsbrief via de mail, verspreid over het hele jaar. 
Wil je graag ‘open toernooien’ spelen. Deze staan vermeld op www.toernooi.nl

Er wordt per regio aangegeven wanneer er toernooien zijn en door welke vereniging het wordt georganiseerd.

Ukkepukkentennis

In oktober 2017 zijn wij van start gegaan met "Ukkepukkentennis". Het is een enorm succes! Ukkepukkentennis is voor kinderen van 4 en 5 jaar.
Zij maken spelenderwijs kennis met de tennissport. Het accent van de lessen ligt op balgevoel, spelvaardigheden en vooral heel veel plezier.

De lessen voor de ukkepukken worden gegeven op woensdagmiddag en zaterdagmorgen. Het lidmaatschap voor de ukkepukken bedraagt € 65,00 voor een heel  jaar inclusief een halfuur les per week, met uitzondering van de schoolvakanties, (ongeveer 40 lessen per jaar).

Vanaf 6 jaar zullen de kinderen instromen in de reguliere lessen. Het is altijd mogelijk om eens te komen kijken bij een les met uw kind of kleinkind .

Voor meer informatie over een jeugdlidmaatschap klikt u hier

We heten je graag welkom bij Tennis- en Padelvereniging TOP Zaandam!