Introducés Tennis

Introducés meenemen voor tennis

Wanneer je een tennislidmaatschap hebt bij TOPZ is het mogelijk om een introducé uit te nodigen. Hier zijn wel wat regels aan verbonden.

  • Per persoon mag je maximaal 12 introducés per jaar meenemen. 
  • Per boeking mag je maximaal 2 introducés invoeren.
  • Kosten per introducé: € 10,- per uur

Wanneer mag ik een introducé meenemen? 

Introducés bij tennis zijn toegestaan op: 

  • maandag t/m vrijdag van 08:00 - 18:00
  • gedurende het hele weekend

Hoe werkt het?

Ga naar de ClubApp, het tabblad 'Spelen' en dan 'Baan reserveren'. Klik hier het gewenste tijdsblok aan. 

Nu krijg je de mogelijkheid om één of twee introducés toe te voegen. Je krijgt na het toevoegen van deze introducé(s) het tarief te zien.

Deze kun je nu betalen door op 'Reserveren' te klikken. Je wordt doorgestuurd naar de betaal pagina en je kunt kiezen uit een betaalmethode. Na het betalen ontvang je een bevestiging via de mail.

Betaling mislukt: Is de betaling mislukt? Je kunt na het maken van de reservering nog binnen 15 minuten de betaling afronden. Na deze 15 minuten wordt de reservering geannuleerd indien er niet wordt betaald binnen deze tijd.

Reservering annuleren: Je kunt de reservering annuleren tot 3 uur voorafgaand aan de ingangstijd. Selecteer de gemaakte reservering in de ClubApp, je vindt hem onder de knop 'Home' of onder 'Spelen' waarna je in het baanschema je reservering opzoekt. Klik dan op 'reservering annuleren'. Je krijgt het bedrag later teruggestort op jouw rekening. 

Een voorbeeld

Je wilt samen met één tennismaatje die reeds lid is, twee vrienden uitnodigen voor een potje tennis. Je boekt de baan, vermeldt de twee introducés en betaalt hiervoor de introducés-fee. Omdat je per jaar maximaal 12 introducés mag uitnodigen houd jij als hoofdboeker nu 10 introducés over voor de rest van het jaar. Zou je verspreid over het jaar telkens 2 introducés willen uitnodigen dan betekent dit dat je dat per elke 2 maanden kunt doen. 

Tip: wissel het boeken van de tennisbaan met introducés af met je maatje zodat jij later in het jaar ook mensen kunt uitnodigen.