Nieuwsbrief TOPZ april/mei 2024

23 april 2024


Nieuwsbrief

april/mei 2024  

Beste TOPZ’er,

Welkom bij de nieuwe editie van onze nieuwsbrief! We hebben een opwindende periode achter de rug vol tennis- en padelplezier, en we kunnen niet wachten om jullie op de hoogte te brengen van veel niews dat er bij onze vereniging speelt.

Pachters Michel, Marion en Billy zijn helemaal ingewijd bij de club en hebben al een paar mooie toernooien en een aantal competitiedagen kunnen draaien. Het TOPZ HOOP open Krokustoernooi was wederom een succes met meer 350 deelnemers. En ook aan de eerste clubkampioenschappen Padel deden bijna 100 deelnemers mee. Beide toernooien waren beregezellig en daarmee alle lof voor, en dank aan, de toernooicommissies!

Momenteel zijn de weekenden gevuld met mooie competitiewedstrijden op zowel de tennis- als de padelbanen. Een kleine blik op de standen verteld ons dat onze 82 competitieteams van TOPZ het prima doen, ga zo door!

Wat kun je verder in de nieuwsbrief lezen?

  • Algemene Leden Vergadering
  • Vacatures bij TOPZ
  • Club van 100
  • Sponsorkliks, help TOPZ met je online aankopen
  • Activiteiten  

Algemene Leden Vergadering

Op maandag 27 mei 2024 20:00 zal de ALV gehouden worden.

Het is niet gelukt de ALV zoals gebruikelijk aan het begin van het jaar te laten plaatsvinden. We hebben een nogal bewogen jaar achter de rug met enrom veel werk voor de penningmeesters en bestuur door de verhuizing naar het nieuwe park. Doordat er op financieel gebied zoveel te verwerken was, en is, hebben zij de jaarcijfers logischerwijs niet op tijd rond kunnen krijgen. Inmiddels vordert dat aardig en zullen de stukken vanaf 13 mei via de secretaris opgevraagd kunnen worden. Tijdens de ALV kan er niet gespeeld worden.

Vacatures bij TOPZ

In de vorige nieuwsbrief hebben we een oproep gedaan voor een penningmeester. Helaas hebben we die nog niet gevonden. Vandaar dat we de oproep wederom plaatsen. Daarnaast is er inmiddels nog een vacature bijgekomen voor de park en paviljoenzaken. Ger Witlam heeft te kennen gegeven dat zijn werkzaamheden in zijn eigen zaak te veel tijd vergen om nog te kunnen verenigen met zijn vrijwilligersfunctie bij TOPZ. Uiteraard zijn we Ger enorm dankbaar voor alles wat hij voor, destijds de Gouw en nu, TOPZ heeft gedaan.

Op de website hebben we inmiddels een aparte pagina gewijd aan de openstaande vacatures. Deze zal regelmatig ge-update worden. Dus lieve mensen, neem hier aub zo nu en dan eens een kijkje op en help de club als er een geschikte functie voor je tussenstaat. Zo komt niet al het werk op een paar personen aan en zorgen we samen voor een mooi, gezond en sterk TOPZ!

Openstaande vacatures:

  • Eerste penningmeester
  • Beheerder Park en Paviljoenzaken

Voor de functie omschrijvingen klik hier.

Mocht je interesse hebben of meer willen weten, neem dan contact op met secretaris Claire Stundebeek, tel: 0642483979 of via mail [email protected].

Club van 100

In het verleden hebben we de welbekende Club van 100 gehad waarmee we de jeugd van onze tennisvereniging sponsorde. Sinds de fusie is daar niet veel aandacht meer aan besteed dus hoog tijd dat deze weer in het leven geroepen word. Met de opbrengsten van de Club van 100 dragen we bij aan bijv. de tennistenues van de jeugd, faciliteiten op de club voor de jeugd of leuke uitjes. 

Doe je mee aan de Club van 100? Meld je aan door een mailtje te sturen naar de ledenadministratie. Kosten bedragen jaarlijks €35,- en zullen tot wederopzegging automatisch worden geïncasseerd. Word je deelnemer dan komt jouw naam op een bord te hangen welke een mooie plek in het paviljoen zal krijgen.

Sponsorkliks

Wil je TOPZ ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TOPZ. Voor jou een kleine moeite, voor TOPZ zijn het directe inkomsten die jou niets kosten. Je kan hiervoor klikken op het nieuwsitem op de homepage van de website van TOPZ of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com te gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het: Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van TOPZ. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert TOPZ hier direct van! Let op: geen commissie op boeken.In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem: Noch SponsorKliks, noch TOPZ weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor TOPZ is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert TOPZ niets op. Bestel dus niet direct via de apps van diverse websites maar doe dit via de Sponsorklikspagina.

Bezoek de SponsorKlikspagina van TOPZ

Activiteiten

27 mei 2024: Algemene Leden Vergadering (aanwezig 19:45, alle banen zullen op dat tijdstip sluiten)
22 juni 2024: TOPZ Summer evening tennis toernooi 2024 (16:00 - 22:00 + feestavond) 
15 t/m 21 juli 2024: Open TOPZ HOOP Holiday tennistoernooi 2024
9 t/m 15 september 2024: 3e Open TOPZ Breakdown Padel toernooi 2024

 

Check de activiteiten in de clubagenda op de website of in de KNLTB ClubApp. 

Nieuwscategorieën