TOPZ

30 maart 2022

 

 

Per 01-01-2022 is TV de Gouw gefuseerd met LTVZ. De leden van beide verenigingen hebben hier tijdens de Algemene ledenvergadering van 18-11-2021 unaniem toestemming voor gegeven. De nieuwe vereniging heeft de naam TOPZ (Tennis & Padelvereniging Zaandam) gekregen. Aanleiding voor de fusie is de verhuizing van beide verenigingen naar een nieuw tennispark in het Hoornseveld te Zaandam. Pal aan de Gouw wordt een mooi nieuw park gebouwd, voorzien van 12 kunstgras tennisbanen, 4 padelbanen en een prachtig (gepacht) paviljoen. We verwachten medio oktober 2022 te kunnen verhuizen. Tot de verhuizing zal er op de huidige parken van TV de Gouw en LTVZ gespeeld blijven worden.

In de tussentijd zitten we niet stil. Inmiddels hebben we een nieuw bestuur voor TOPZ en er hebben zich een aantal commissies gevormd die achter de schermen hard aan het werk zijn aan een veelheid van zaken. Een aantal voorbeelden:

  • begeleiden van het bouwproces
  • indeling en inrichting van het nieuwe paviljoen
  • inrichting van het park
  • opzetten van padel
  • samenvoeging van de financiële administraties
  • samenvoeging van de ledenadministraties 

Het nieuws over het nieuwe park is ook flink aan het verspreiden. We krijgen veel aanmeldingen van nieuwe leden binnen en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee en trots op.

Ondanks dat er al een berg werk is verzet, is er nog een hoop te doen. Daarom kunnen we zeker nog nieuwe vrijwilligers gebruiken die TOPZ kunnen ondersteunen. Lijkt het je leuk om ook onderdeel uit te maken van ons team enthousiastelingen? Stuur een mailtje naar onze secretaris Marieke Heida, of informeer op de huidige parken van TV de Gouw en LTVZ.  

Via de nieuwsbrieven houden we de leden op de hoogte over de laatste stand van zaken. Wil je niets missen? Hou je mailbox in gaten.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 616 6605

Sportpark Oostzijderveld & Sportpark Hoornseveld

Karel Lotsylaan 6 & Sportlaan 11
1508 EA & 1508 DZ Zaandam

KVK-nummer

85305863