Pachter gezocht

14 november 2023


NIEUWE PACHTER GEZOCHT VOOR HORECA OP TENNIS en PADEL PARK TOPZ

Voor het nieuwe seizoen 2024 zoeken wij een pachter voor de horeca exploitatie.

Het park is gelegen op een mooie en toegankelijke locatie in Zaandam. Er kan het hele jaar gespeeld worden op 12 tennnisbanen en 4 padelbanen. Alle banen zijn voorzien van verlichting. 

De vereniging telt zo’n 1100 leden, waaronder jeugd en senioren. Er wordt op alle niveaus gespeeld, van beginner tot prof.

Het horecapaviljoen ligt centraal en heeft een zonnig en overdekt terras Het paviljoen is in 2023 opgeleverd, sfeervol ingericht en heeft een uitgebreide keuken. Veel sporters maken veelvuldig gebruik van deze horeca.

De club organiseert vele activiteiten zoals toernooien en competities waaraan iedereen mee kan doen. Jaarlijks zijn er druk bezette open toernooien waar veel mensen van buiten de verenigingen aan deelnemen. Dit wordt zowel voor padel als voor tennis georganiseerd. 4 x per jaar starten er competitie teams (jeugd en senioren), die wekenlang het tegen elkaar opnemen. Verder worden er interne competities gespeeld en zijn er jaarlijks clubkampioenschappen. 

Ook is er een tennisschool actief die tennislessen verzorgd voor zowel jeugd als aan senioren. Padel is ontzettend populair, 1 leraar geeft 3 avonden in de week les, verder worden deze banen veel gebruikt om vrij te spelen. Ook niet leden kunnen banen huren in de daluren waardoor er ook veel aanloop is van buiten de vereniging.

Naast de normale exploitatie is er de mogelijkheid om, na overleg met het bestuur, binnen of buiten de openingstijden van het park feesten en evenementen te verzorgen.

Wij zijn op zoek naar een ervaren horecaondernemer, die deze sfeervolle en mooie locatie voor eigen rekening en risico wil runnen. Enige affiniteit met tennis/padel is een pré, maar geen must. 

Nadere informatie: Claire Stundebeek, [email protected] of 06-42483979 

 

vacature tekst nieuwe pachter 2023.pdf

Nieuwscategorieën