EK voetbal bij TOPZ en overig nieuws van de pachters

06 juni 2024


Bericht van de pachters,

Nog 2 vrijdag avonden en dan is de competitie afgelopen. Wat hebben we een mazzel gehad met het weer hè.... Voor ons was dit een geslaagde eerste zomer-competitie. De schalen en de cake zijn goed ontvangen en over het algemeen is alles prima verlopen. Voor ons was het ook best spannend wat te verwachten na alle verhalen die we vooraf gehoord hadden. Het waren drukke maar zeker ook gezellige weken.

Wij willen wel nogmaals benadrukken dat wij het niet meer toestaan dat teams hun eigen hapjes meenemen. Alles is bij ons te koop voor een redelijke prijs en als je iets wil eten of drinken wat wij niet op de kaart hebben staan kun je ons altijd even bellen, appen of mailen en kunnen we samen kijken wat de wensen zijn. Ik benoem dit speciaal nog een keer omdat afgelopen zaterdag 1 team met een grote tas gevuld met een compleet hapjes pakket incl. mooie houten serveerplanken kwam en dit rustig allemaal heel gezellig ging uitstallen op tafel....

Op naar het volgende event: het Europees Kampioenschap Voetballen.
Dit begint op vrijdag 14 juni en voor de liefhebbers hebben we een E-K poule gemaakt. De inleg is € 10,- en elke euro van de inleg wordt ook weer uitgekeerd aan prijzengeld natuurlijk. Dus hoe meer deelnemers, hoe groter de pot. Invul schema’s liggen achter de bar. Vraag naar het schema, vul het thuis in en lever het in VÓÓR 14 juni. Op een groot bord in de kantine wordt de stand bijgehouden en wie weet ga jij er met de pot vandoor !

  • Eerste prijs 50 %
  • Tweede prijs 25%
  • Derde prijs 15 %
  • En de vierde prijs krijgt 10 % van de totale inleg.

Kom ook gezellig samen met ons voetbal kijken ! Elke wedstrijd van het Nederlands elftal wordt uitgezonden op een 85” groot scherm. Ook gaan we speciale EK snack-schalen aanbieden en delen we oranje shots uit bij elk door Nederland gescoord doelpunt.

Speelschema voor het Nederlands elftal :

  • Zondag 16-06 15:00 uur Nederland-Polen
  • Vrijdag 21-06 21:00 uur Nederland-Frankrijk
  • Dinsdag 25-06 18:00 uur Nederland-Oostenrijk

Voorafgaand aan de eerste wedstrijd van Nederland hebben we “racket trekken” van 12:30 uur tot 14:30 uur met een leuk prijsje voor de best geklede oranje speler! Heb je geen zin om eerst te tennissen of te padellen ben je natuurlijk evengoed van harte welkom om samen met ons de wedstrijden te bekijken.

SUMMER EVENING tennis- en padeltoernooi 
Op zaterdag 22 juni tijdens het SUMMER EVENING tennis- en padeltoernooi (er zijn nog een paar plekjes vrij!) bieden we naast onze Italiaanse steen oven pizza’s en zelfgemaakte patat, ook een maaltijd salade Kip of Vega, kipsaté en een poké bowl Kip of Vega. Keuze genoeg dus voor een gezonde en lekkere maaltijd.

Lieve groetjes en tot snel bij TOPZ.

Billy 06-39783151
Marion 06-52417506
[email protected] 

Nieuwscategorieën