Afhangen nieuwe banen & Introductie Padel bij TOPZ

10 maart 2023

Beste TOPZ'er, 

Hierbij informeren we je over het afhangen van de tennis- en padelbanen op het nieuwe park en de introductie van Padel voor de leden in de eerste maand. 

Tennis

Vanaf zaterdag 11 maart kunnen de tennis- en padel banen op het nieuwe park aan de Sportlaan 2 worden afgehangen. Afhangen kan tot een week van te voren via de KNLTB Club App en de website. Het afhangbord in de kantine zal niet mee verhuizen. De KNLTB is gestopt met de technische ondersteuning van de schermen. 

Het park gaat open op zaterdag 18 maart, tevens de eerste dag dat het HOOP Open TOPZ tennistoernooi van start gaat. Tijdens de toernooiweek zal er als gewoonlijk een verminderde beschikbaarheid zijn om vrij te tennissen.

Het is vanaf 18 maart niet meer mogelijk om af te hangen op de twee oude parken, deze zullen dan worden gesloten. 

Padel

Tijdens de hele toernooiweek kan er wel padel worden gespeeld door iedereen van 12 jaar en ouder. De introductie-maand voor jou als lid van TOPZ gaat dan van start. In de toegevoegde bijlage informeren we je over het afhangen, de lidmaatschappen en kosten, spelregels, en de benodigdheden voor padel.

We nodigen alle leden van harte uit gebruik te maken van de introductie-maand om Padel uit te proberen en wensen iedereen daarmee heel veel plezier!

Plattegrond incl baannummers TOPZ.pdf Introductie Padel TOPZ leden.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Stuur een e-mail

Tennis en Padelvereniging TOPZ

Sportlaan 2
1508 DZ Zaandam

KVK-nummer

85305863